Welkom op mijn weblog!Op deze weblog wil ik je graag informeren over mijn fotografische activiteiten en 'avonturen'.

Onder aan deze pagina vindt je het weblogarchief waarin je nog veel meer onderwerpen kunt vinden van de afgelopen maanden.
Natuurlijk ben je van harte welkom om een reaktie te plaatsten.
Klik op de foto om deze vergroot weer te geven en middels een filmstrook alle foto's te bekijken.

Deze weblog is een onderdeel van mijn website www.maartenfotografie.nl waar je alle informatie kunt vinden over mijn fotografie alsmede een uitgebreid portfolio.

Voor mijn fotowerk gebruik ik Nikon apparatuur. Daarnaast gebruik ik ook FujiFilm X camera's.
Wil je meer weten over mijn foto-avonturen met mijn Fuji camera's en objectieven, kijk dan op mijn weblog: The Man With The Fuji


zondag 29 augustus 2010

fotoworkshop MACRO

Afgelopen week hebben we de fotoworkshop MACRO gedaan. Een leuke groep deelnemers verzamelde zich rond negen uur om met elkaar in twee verschillende landschaptypes (nat grasland en bos) macrofoto's te gaan maken. Veel bekende en ook een aantal nieuwe gezichten, een gezellige groep!

Hoewel het de afgelopen dagen behoorlijk dooit (......) hebben we enorm geboft met het weer. Droog met af en toe zon en een geweldige mooie wolkenlucht die, hoewel het er af en toe best even dreigend uitzag, voor mooi gefilterd licht zorgde.Na een korte uitleg zijn we op pad gegaan. Ik vind het altijd erg leuk om te zien hoe iedereen al snel zijn eigen weg vindt en hoe men ook mét elkaar aan het fotograferen is. Ideeën opdoen van elkaar en van elkaar leren is waar het op deze dagen om gaat.Na de lunch zijn we het bos ingegaan. Dat is niet al te groot en dus heel goed controleerbaar voor mij zodat ik bij iedereen wel even langs kan gaan. Bij een groepje fotografen vond ik een kikkertje dat graag wilde poseren voor de grote kamera's.Rond een uur of vier zijn we teruggegaan om onze mooiste foto's uit te zoeken en te genieten van een heerlijke maaltijd. De resultaten waren weer zeer verrassend.
Wat een heerlijke dag met zoveel enthousiaste mensen!1 opmerking:

  1. Hoi vriendje,

    Bedankt voor de fijne dag het was weer fijn om in de wei te zijn.
    Leuke platen en weer lekker bijgetankt.

    Greetz, Freddy

    BeantwoordenVerwijderen