Welkom op mijn weblog!Op deze weblog wil ik je graag informeren over mijn fotografische activiteiten en 'avonturen'.

Onder aan deze pagina vindt je het weblogarchief waarin je nog veel meer onderwerpen kunt vinden van de afgelopen maanden.
Natuurlijk ben je van harte welkom om een reaktie te plaatsten.
Klik op de foto om deze vergroot weer te geven en middels een filmstrook alle foto's te bekijken.

Deze weblog is een onderdeel van mijn website www.maartenfotografie.nl waar je alle informatie kunt vinden over mijn fotografie alsmede een uitgebreid portfolio.

Voor mijn fotowerk gebruik ik Nikon apparatuur. Daarnaast gebruik ik ook FujiFilm X camera's.
Wil je meer weten over mijn foto-avonturen met mijn Fuji camera's en objectieven, kijk dan op mijn weblog: The Man With The Fuji


dinsdag 19 oktober 2010

Weer op grote hoogte

Voor de Veiligheidsregio mag ik met regelmaat reportages maken die in hoofdzaak te maken hebben met de hulpverlening in al zijn facetten. Al eerder was ik op pad met het Hoogte Reddingsteam van de Gezamenlijke Brandweer, waarbij we op de Maasvlakte in een hoge containerkraan oefenden. Dit keer werd er geoefend op het dak van zgn. NedLloyd gebouw aan de Maasboulevard in Rotterdam, op ongeveer 80 meter hoogte.

Een glazenwasser was met zijn bakje langs de gevel van het gebouw in de problemen gekomen en kon niet meer op of neer. Dus werd de hulp ingeroepen van het HRT die met hun fonkelnieuwe bus met alle appraatuur en materialen in en zelfs buiten de regio snel inzetbaar zijn.

Het leverde weer fijne platen op waarbij de witte gevelplaten een mooi grafisch effect gaven. Maar vooral de diepte (of hoogte) maakt het een fijne plaat voor mij. Ik ben gek op hoogtes.......
Voor de foto's moet ik vaak zelf ook aardig 'over de rand' om een mooi standpunt voor mijn foto's te creëren. Daarbij draag ik natuurlijk ook zelf een veiligheids-harnas zodat ik me kan vastzetten. Veiligheid voor alles! Maar wel erg prettig zo!

En als je dan even om je heen kijkt en je ziet de prachtige wolkenlucht boven Rotterdam dan móet daar haast wel een fijne panorama in zitten......Geen opmerkingen:

Een reactie posten