Welkom op mijn weblog!Op deze weblog wil ik je graag informeren over mijn fotografische activiteiten en 'avonturen'.

Onder aan deze pagina vindt je het weblogarchief waarin je nog veel meer onderwerpen kunt vinden van de afgelopen maanden.
Natuurlijk ben je van harte welkom om een reaktie te plaatsten.
Klik op de foto om deze vergroot weer te geven en middels een filmstrook alle foto's te bekijken.

Deze weblog is een onderdeel van mijn website www.maartenfotografie.nl waar je alle informatie kunt vinden over mijn fotografie alsmede een uitgebreid portfolio.

Voor mijn fotowerk gebruik ik Nikon apparatuur. Daarnaast gebruik ik ook FujiFilm X camera's.
Wil je meer weten over mijn foto-avonturen met mijn Fuji camera's en objectieven, kijk dan op mijn weblog: The Man With The Fuji


dinsdag 1 maart 2011

terugkijken....en vooruit!

Het is al weer veel te lang geleden dat ik mijn weblog heb aangevuld. Dat is geen luiheid of desintresse maar simpelweg drukte..... Da's natuurlijk relatief want het is zo druk als je het zelf maakt natuurlijk. Maar allerlei 'dingetjes' die onverwacht aandacht vragen kosten soms net even teveel tijd. De koelkast die kapot gaat, de overstap naar een andere computer waarop alles moet worden overgezet, het verbouwen van mijn werkkamer, kortom...... even geen weblog dus.
En dat terwijl het buiten zo verschrikkelijk mooi is......
Mijn 'achtertuin' is sprookjesachtig wit en waanzinnig fotogeniek. Maar het zijn maar enkele platen die ik maak.En als de winter dan aanstalten maakt om weg te vliegen dan wordt ook ik onrustig. Allerlei plannen spelen door mijn hoofd en ik heb al duizenden foto's gemaakt voordat ik ook maar mijn kamera heb aangeraakt.

Afgelopen jaar ben ik bijvoorbeeld meerder malen op stap geweest met een enthousiaste groep fotovrienden. Er zijn hele mooie platen gemaakt en ik zie uit naar de fotodagen van dit jaar. Heb je al een keuze gemaakt?


Hoe dan ook: plannen genoeg..... nu nog de tijd om ze uit te voeren.
Tijd maken! Daar moet ik maar eens aan gaan werken.

Ik hoop in elk geval om samen met die geweldig leuke groep weer veel mooie fotomomenten te ervaren naast al het overige fotowerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten