Welkom op mijn weblog!Op deze weblog wil ik je graag informeren over mijn fotografische activiteiten en 'avonturen'.

Onder aan deze pagina vindt je het weblogarchief waarin je nog veel meer onderwerpen kunt vinden van de afgelopen maanden.
Natuurlijk ben je van harte welkom om een reaktie te plaatsten.
Klik op de foto om deze vergroot weer te geven en middels een filmstrook alle foto's te bekijken.

Deze weblog is een onderdeel van mijn website www.maartenfotografie.nl waar je alle informatie kunt vinden over mijn fotografie alsmede een uitgebreid portfolio.

Voor mijn fotowerk gebruik ik Nikon apparatuur. Daarnaast gebruik ik ook FujiFilm X camera's.
Wil je meer weten over mijn foto-avonturen met mijn Fuji camera's en objectieven, kijk dan op mijn weblog: The Man With The Fuji


maandag 18 april 2011

mijn pijn in mijn hart........


Zodra het zonnetje begint te schijnen beginnen bij mij de 'cabriokriebels'..... de temperatuur boven de 16 graden en de kap kan er af.... Toch staat er sind een paar dagen achterop mijn auto dat deze TE KOOP is...... met pijn in mijn hart, dat dan weer wel natuurlijk.....


Mijn trouwe Smart Roadster heeft me nu vijf en een half jaar overal naar toe gebracht en we zijn 120.000 km verder. Mijn foto-opdrachten vragen meer materiaal mee te nemen, denk alleen maar eens aan een softbox of een projectiescherm, en dat gaat niet in deze auto.
Vandaar dat ik ga overstappen naar meer ruimte en mijn Smart te koop heb gezet.
Dat me dat zwaar valt met dit prachtige voorjaar moge duidelijk zijn.....Wat heeft deze auto je te bieden:

Deze Smart Roadster heeft 45 kW. Ongeveer 65 Pk die wordt opgebracht door een driecilinder motor van 698 cc. Dat betekend heel erg zuinig rijden met een gemiddeld verbruik van 1:18. Maar tijdens rustig cruisen of met constante snelheid op de rijksweg met gebruik van de cruisecontrol is een verbruik van zeker 1:20 mogelijk.
De power komt door ondersteuning van een turbo die de auto zijn pittige karakter geeft.

Omdat dit een van de laatste Roadsters was, werd de auto aangekleed met een Brabus pakket dat bestaat uit een speciale Brabus versnellingspook en handremhandvat alsmede verschillende carbonaccenten zoals rond de klokken en op de buitenspiegels.
Verder zitten er 17 inch aluminium Brabus-velgen onder op extra brede en lage banden.
Voor is dat 205/40 ZR 17 en achter 225/35 ZR 17.
Uiteraard is de Roadster voorzien van twee airbags.
(meer pasten er niet in :-)

De Smart is voorzien van twee extra klokken voor temperatuur en turbodruk. Er zit een autoradio met CD speler in van het merk Becker.
Hij is voorzien van mistlampen, goedgekeurde LED dagrijverlichting van Philips en in de dimlicht-units zit Xenonverlichting.

De Smart is altijd in onderhoud geweest bij de Smart-dealer in Capelle aan den IJssel en daarna bij Mercedes Auto Wust in Oud-Beijerland. Alle onderhoudsbeurten zijn altijd netjes en op tijd uitgevoerd en er hebben zich in vijf jaar geen bijzonderheden voorgedaan.

De twee hard kunststof dakplaten gaan achterin (op het motorgedeelte) in twee beugels waar ze veilig opgeborgen liggen. Veel last van wind in je nek heb je niet want de achterruit zorgt voor een windvang waardoor je al vrij snel open kunt rijden.
Voor in de auto is nog een kleine bergruimte waar net een kratje in kan.

Heb je interesse in onze Smart, mail dan even naar m.voorde@upcmail.nl
of bel naar 0653-186829.
Misschien rij jij dan binnenkort de zon tegemoet........
Geen opmerkingen:

Een reactie posten