Welkom op mijn weblog!Op deze weblog wil ik je graag informeren over mijn fotografische activiteiten en 'avonturen'.

Onder aan deze pagina vindt je het weblogarchief waarin je nog veel meer onderwerpen kunt vinden van de afgelopen maanden.
Natuurlijk ben je van harte welkom om een reaktie te plaatsten.
Klik op de foto om deze vergroot weer te geven en middels een filmstrook alle foto's te bekijken.

Deze weblog is een onderdeel van mijn website www.maartenfotografie.nl waar je alle informatie kunt vinden over mijn fotografie alsmede een uitgebreid portfolio.

Voor mijn fotowerk gebruik ik Nikon apparatuur. Daarnaast gebruik ik ook FujiFilm X camera's.
Wil je meer weten over mijn foto-avonturen met mijn Fuji camera's en objectieven, kijk dan op mijn weblog: The Man With The Fuji


dinsdag 27 december 2011

Lichtjes in de stad


Het is zo rond Kerstmis en Oud- en Nieuw in de stad altijd wel 'gezellig'. Dat wil zeggen dat er veel mooie lichtjes en versieringen zijn aangebracht. Altijd mooi! Het verlevendigd de stad weer een beetje.
Deze keer was er ook een 'lichtje' van mij bij.....
Misschien heb je hem al gezien: de poster van de Veiligheidsregio waarop hulpverleners en burgemeester van Rotterdam Aboutaleb de burger oproepen om een SMS dienst te aktiveren waarop men gewaarschuwd kan worden indien er gevaar dreigt. Een prima initiatief denk ik. De sirenes worden niet altijd gehoord......
Ik mocht de foto voor de poster maken en hieronder kun je de fases zien waarin de foto evolueert naar de uiteindelijke poster.
De poster hangt inmiddels in veel bushokjes en in verlichte reclamezuilen in Rotterdam.1 opmerking:

 1. Hoi makker,

  Ik had hem al voorbij zien komen en gezien de stijl had ik een vermoeden. Je wordt herkenbaar mijn vriend maar gelukkig niet voorspelbaar.
  Allen s'nachts geen rampen graag, ik wordt niet graag mijn bed uit gealarmeerd :-)

  Gave plaat!

  Geetz, Freddy

  BeantwoordenVerwijderen