Welkom op mijn weblog!Op deze weblog wil ik je graag informeren over mijn fotografische activiteiten en 'avonturen'.

Onder aan deze pagina vindt je het weblogarchief waarin je nog veel meer onderwerpen kunt vinden van de afgelopen maanden.
Natuurlijk ben je van harte welkom om een reaktie te plaatsten.
Klik op de foto om deze vergroot weer te geven en middels een filmstrook alle foto's te bekijken.

Deze weblog is een onderdeel van mijn website www.maartenfotografie.nl waar je alle informatie kunt vinden over mijn fotografie alsmede een uitgebreid portfolio.

Voor mijn fotowerk gebruik ik Nikon apparatuur. Daarnaast gebruik ik ook FujiFilm X camera's.
Wil je meer weten over mijn foto-avonturen met mijn Fuji camera's en objectieven, kijk dan op mijn weblog: The Man With The Fuji


zondag 17 juni 2012

'het' moment van de avond.....

Wie het voorgaande berichtje over de Dreamnight gelezen heeft begrijpt dat dit niet zomaar een avondje Blijdorp is. Het is iet heel bijzonders.......Eigenlijk kun je dat alleen maar echt begrijpen als je het ooit eens ervaren hebt.
Er is voor mij op zo'n avond altijd een moment waarop ik even heel stil en heel klein wordt.... Er zijn er meerder hoor.... maar er springt er altijd eentje uit.
Zoals de jongen met Down-syndroom twee jaar gelden in Harderwijk, die samen met een van de verzorgers aan het einde van de avond helemaal op zijn manier de show stal en de avond van zijn leven had.

Ik ben dan even heel blij dat ik een grote kamera heb om achter weg te duiken.........

Ook deze keer had ik weer zo'n moment..... Bij binnenkomst verzamelden de smurfen zicht om groepsfoto's met de gasten te maken. Af en toe opgejaagd door Gargamel en Azrael maar elke keer weer kwamen ze terug. Dolle pret...herrie...springen.... dansen....ze stale de show....
Totdat daar die vader kwam met een klein gehandicapt meiske in zijn armen. Of ze ook op de foto mochten...... tuurlijk! Moeder maakte trots de foto... wat een feest!

Ik keek toe een beetje vanaf de zijkant. En ik zag de drukke smurfen om hen heen waarbij er eentje stil werd en het kleine meisje op haar hoofdje zoende..... Vader genoot, het meisje genoot en de smurf........ hij smurfde in stilte......
Het was 'mijn momentje' voor die avond.....
Dit was de Dreamnight in optima forma.....zoals hij ooit bedacht en bedoeld was.....


3 opmerkingen:

 1. Hallo Maarten, dit was ook zeker mijn moment van de avond. Fijn dat het ook jouw moment is. En ik smurfde nog lang verder...... Groet Vissmurf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit was zeker een hele en mooie bijzondere avond. Veel gezien en meegemaakt. Het was prachtig om een glimlach.op de gezichtjes.van de kindertjes te zien. Dit was erg speciaal en zeker een avond om niet te vergeten.
  Groet de fotosmurf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Maarten, wat een prachtige foto, hierbij hoef je eigenlijk niets meer te zeggen en weten we waar we het voor doen, ik ben sprakeloos en diep geroerd.
  Groetjes van Barbera

  BeantwoordenVerwijderen