Welkom op mijn weblog!Op deze weblog wil ik je graag informeren over mijn fotografische activiteiten en 'avonturen'.

Onder aan deze pagina vindt je het weblogarchief waarin je nog veel meer onderwerpen kunt vinden van de afgelopen maanden.
Natuurlijk ben je van harte welkom om een reaktie te plaatsten.
Klik op de foto om deze vergroot weer te geven en middels een filmstrook alle foto's te bekijken.

Deze weblog is een onderdeel van mijn website www.maartenfotografie.nl waar je alle informatie kunt vinden over mijn fotografie alsmede een uitgebreid portfolio.

Voor mijn fotowerk gebruik ik Nikon apparatuur. Daarnaast gebruik ik ook FujiFilm X camera's.
Wil je meer weten over mijn foto-avonturen met mijn Fuji camera's en objectieven, kijk dan op mijn weblog: The Man With The Fuji


zondag 17 juni 2012

Voorwerk.....


Over een poosje gaan we naar een vogelpark om daar een fotoworkshop dierfotografie te houden. Afgelopen week was ik daar alvast om samen met Sander en Marjo vast voorbereidingen te treffen. Ik moet mijn presentatie nog wat aankleden met foto's die daar gemaakt zijn.
Hoewel er soms wel wat hekwerk tussen ons en de vogels zit, is het niet eens zo moeilijk om er fraaie beelden te maken.
De omstandigheden zijn prima: een wat felle maar bewolkte lucht zorgt voor mooi licht op de vogels. En tussen de heftige regenbuien door genieten we dus.
In een van de vliegkooien zitten ruim honderd Lori's. Kleine felgekleurde papagaaitjes die om je hoofd vliegen. Met een enkeling sluit ik vriendschap en deze komt brutaal op mijn kamera zitten. Feestje......!!In de Cuba-volierre wonen de felgekleurde flamingo's. Met het juiste licht en voldoende geduld kan ik spannend beeld maken.
Aan het einde van de middag belanden we bij de pelikanen. Ik ga eens even rustig op een boomstam zitten en al snel komt er een nieuwsgierig pelikanenmeisje naar me toe. Als snel sluiten we vriendschap en ze vind het heerlijk om op haar lange nek gekriebeld te worden.
Marjo of Sander hoeven niet meer bij me in de buurt te komen want ze valt ze gelijk aan.
Tja, da's echte liefde he......tot snel dan maar......Geen opmerkingen:

Een reactie posten