Welkom op mijn weblog!Op deze weblog wil ik je graag informeren over mijn fotografische activiteiten en 'avonturen'.

Onder aan deze pagina vindt je het weblogarchief waarin je nog veel meer onderwerpen kunt vinden van de afgelopen maanden.
Natuurlijk ben je van harte welkom om een reaktie te plaatsten.
Klik op de foto om deze vergroot weer te geven en middels een filmstrook alle foto's te bekijken.

Deze weblog is een onderdeel van mijn website www.maartenfotografie.nl waar je alle informatie kunt vinden over mijn fotografie alsmede een uitgebreid portfolio.

Voor mijn fotowerk gebruik ik Nikon apparatuur. Daarnaast gebruik ik ook FujiFilm X camera's.
Wil je meer weten over mijn foto-avonturen met mijn Fuji camera's en objectieven, kijk dan op mijn weblog: The Man With The Fuji


vrijdag 12 oktober 2012

Fotoworkshop Aardhuis

Gisteren was ik met een tweede groep deelnemers wederom in het Aardhuis voor een fotoworkshop.
Het zonnetje scheen dapper maar dat leverde wel erg hard licht op en dus een extra moeilijkheidsfactor!


Na een korte introductie stond iedereen toch wel te trappelen om te gaan fotograferen. Tijdens het eerste deel van de wandeling dienden de eerste damherten zich aan. Ook bij de wilde zwijnen werd leuk gefotografeerd. De resultaten daarvan waren 's avonds verrassend. 


Zo rond de klok van twee uur zat iedereen wel zo'n beetje in de schuilhut te wachten op het bijvoederen van de Edelherten. De vorige groepen weten nog wel dat dit een feestje was.
Deze keer bleef het echter angstvallig stil......de edelherten kwamen na verloop van tijd zeker wel aangewandeld in de verte maar bleven in de dekking van de bossages.
Later bleek dat enkele deelnemers van de workshop een spannende ontmoeting hadden gehad met de herten.....
Tijdens hun wandeling kwam de roedel aangerend en dook vlak voor hun neus de afrastering in. Een behoorlijk traumatische ervaring die wellicht de oorzaak was van hun terughoudendheid. Wel heel jammer natuurlijk......


Net voordat de laatste fotografen de hut verlieten kwamen er nog twee Damherten en een jong Edelhert even eten, maar dat was het dan ook wel.....

Tijdens de nabespreking kwamen er gelukkig toch hele fraaie beelden voorbij en ging iedereen met een tevreden gevoel en mooie platen naar huis.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten