Welkom op mijn weblog!Op deze weblog wil ik je graag informeren over mijn fotografische activiteiten en 'avonturen'.

Onder aan deze pagina vindt je het weblogarchief waarin je nog veel meer onderwerpen kunt vinden van de afgelopen maanden.
Natuurlijk ben je van harte welkom om een reaktie te plaatsten.
Klik op de foto om deze vergroot weer te geven en middels een filmstrook alle foto's te bekijken.

Deze weblog is een onderdeel van mijn website www.maartenfotografie.nl waar je alle informatie kunt vinden over mijn fotografie alsmede een uitgebreid portfolio.

Voor mijn fotowerk gebruik ik Nikon apparatuur. Daarnaast gebruik ik ook FujiFilm X camera's.
Wil je meer weten over mijn foto-avonturen met mijn Fuji camera's en objectieven, kijk dan op mijn weblog: The Man With The Fuji


zondag 10 februari 2013

de nieuwe ambulance......

Afgelopen week zullen er wel een aantal automobilisten vreemd hebben opgekeken. Allereerst reed er met temperaturen rond het vriespunt een cabrio door de Maastunnel in Rotterdam gevolgd door een ambulance met blauwe lampen. Achter in de cabrio stond een fotograaf die duidelijk nieuwe batterijen in de flitser had gedaan.....

Tja, het was koud maar het moest wel gebeuren want de foto's moesten gemaakt worden. Er zat een deadline op en die moet gehaald worden.

Dit jaar krijgt de ambulancedienst van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond ruim 20 van de in totaal 34 nieuwe ambulances van het type Mercedes Sprinter geleverd. Zo'n twee per week komen er binnen en deze moeten allemaal worden ingericht en voorzien van apparatuur.
Voor de presentatie eind deze maand van deze nieuwe ambulance moest er dus een 'staatsie-foto' gemaakt worden.
En wat mij betreft mocht dat best een spetterende plaat worden.  

De Maastunnel is dan voor mij een van de meest geliefde plekken om dit te doen.
Zaak is echter dat het overige verkeer geen last of hinder mag hebben van de shoot. Meerijden met het verkeer en geen gekken dingen dus. Natuurlijk wel de blauwe lampen aan voor het effect. 
We hadden ons netjes aangemeld bij de Ambulance- en Politie-meldkamer die op hun beurt weer de tunnelwacht hebben ingelicht over onze aktiviteiten. Heerlijk als je goede kontakten hebt....... (;-))En zo reed ik met hulp van Elise, Bart en Dominique een keer of negen de tunnel op en neer.
Koud.....dat was het zeker....maar ik werd wel weer warm van het resultaat.
Heerlijk om te maken!
1 opmerking:

  1. Oei.... Heerlijke foto's
    Beweging zit er goed in. Kleuren lekker fel en goed belicht.
    Alleen is het jammer dat de flits de wielen "bevriest". Wellicht in PS een beweging mee geven.

    BeantwoordenVerwijderen